Не треба думать що хвилину

Не треба думать що хвилину,
Що я колись тебе забуду,
Ти мій, ти мій у цю годину,
Так байдуже до чуток люду.

Йдіть геть усі, ми будем поряд,
Він мій, бажання і тепло,
Я божевіллю, його погляд,
В очах, в очах мені темно.

Він почуття мої, він щастя,
Він мрія, спів він солов*я,
Він все найкраще, що я маю,
Ми завжди разом, ми сім*я!


Рецензии