Апостольство любовi

Я ворогів завжди прощаю.
І завжди крепко* їх люблю.
Причину зла я не плекаю  –
Любов’ю зло у них  дроблю.

Живе у кожному людина.
Від Бога дар цінуй безцінний.
Проходить час… Й приходить днина –
В ній спалахне вогонь нетлінний.

Прийде осяяння в свідомість.
Певніше – темінь ізженеш.
Пройде крізь тіло Божий промінь
І сутність ворога збагнеш.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2018
28.10.2018
09:38
м. Львів

Всі права застережені. Будь-яке відтворення та використання без письмової згоди автора заборонене.
Повна або часткова републікація, публічне виконання тощо, без письмової згоди автора забороняються і вважаються порушенням авторських прав.

P. S. Кожний сам собі ворог.

*Крепко (місц. діалект) – в розумінні палко.


Рецензии