З рвати з в кон осен холодн сльози

Зірвати з вікон осені холодні сльози,
Зігріти скло, намалювати щось,
А може осінь к нам до дому повечеряти запросим?
І осінь зробе все, щоби найкращеє в житті збулось.

Бо восени так хочеться зігрітись,
Тому й ми поспішаємо  один-до-одного тулитись!


Рецензии