Принести в долонях л тн кв ти

Принести в долонях літні квіти,
Принести в очах любові життя,
До тебе, щоби тебе в кожнім дні любити,
Щоб з тобою похопати кожного щастя миття.

Усе добро, всі барви, всі веселки,
Все те, що зветься щирістю души,
Ой, на квітках є, бачиш? і метелики,
Я знов до тебе, у долонях знов квітки.


Рецензии