Бажання радост в тво й душ

Бажання радості в твоїй душі,
Багато кольорів, ці очі,
І я до тебе бігтиму мерщій,
У мене таємниці є дівочі.

Тобі в долонях принесу,
Все те, що похопила з часом,
Тобі віддам свою красу,
Тобі усе найкраще, давай будем разом!


Рецензии