Якщо для тебе я лиш згуба

Якщо для тебе я лиш згуба,
І важко так тобі кохати,
Я відпускаю, йди; що, грубо?
Не буду більш тебе чекати.

Я більш не буду промовляти,
Ті речі, що колись були,
І почуття свої лякати,
Ти йди, куди бажав, тоді

Негайно ти забудь мій погляд,
Забудь всі співи, вечори,
Нехай не буде жити спогад,
Тієй яскравої зорі.

Хай постирає час весь кольор,
Хай не всміхнеться щастя мить,
А може...може будем все ж ми поряд,
І спробуєм ще раз любить.


Рецензии