Не звол кай не сп ши

Не зволікай і не спіши,
Будь обережним з кожним словом,
Бажаєш це? - тоді пиши,
Не будь чутливим до розмовам.

Не зволікай і не спіши,
Бо це твоє творіння, знаєш,
Піші вірші ти від души,
Тоді добро ти ім спіткаєш.

Не зволікай і не спіши,
Не продавай їх, нащо гроші?
Бо душу мають і вірші,
А люди к ним такі ворожі.

Їх країть будуть, так співать,
Щоби не зміг їх дух впізнать!


Рецензии