Таким, яким ти був з мною вперше

Таким, яким ти був зі мною вперше,
Бажаю бачити тебе таким,
Костюм сіренький, погляд впертий,
Долоні теплі і швидким.

Ти швидко рухався, без шуму,
Без зайвих слів, цікаво як,
Постерти все назавжди з пам*яті це мушу,
Щоб чистой пам*ять вже була відтак.

Я зможу ще щось похопити з часом,
Але такий, який ти був зі мною вперше,
Бажаю бачити тебе таким,
Коли залишимося на одинці може разом.
Дозволю стерти те, щоб місто дать для пам*яті новим


Рецензии