В тво му слов, в погляд тво м

В твоєму слові, в погляді твоїм,
Є щось таке, що мене будоражить,
Глибини серця, почуття, це нам обом,
Найкращу долю, кращий шлях підкаже.

Напевно ти не знав про те, так знай,
Що я дозволила собі побільше неба,
Ти на ді мною як та зірка, промінь сонця, запалай,
Я жадібна, мені багато, так багато тебе треба.

Бо якщо поруч ти - я в тім слабка,
Я жінкою стаю, дитиной, знаєш,
Я відчуваю мовби знов стаю мала,
Як добре, що мене таку приймаєш.


Рецензии