Такий ось був вiн, ось такий

Такий ось був він,ось такий.
Затятий,гордий,дуже впертий.
Відтак цей погляд,був відвертий.
Та духом майже не ламкий.

Він іноді бував суворим...
як кремінь був,був як граніт.
А іноді був як магніт...
То щастям був моїм,то горем.
(Понкратова.О.В.)


Рецензии