Долонi степiв

Долоні степів...
                Горби і яри перелісків...
На зламі віків -- зкосмічений шлях  -- вдалечінь!..
Багаттям
                костри
                увись
                розлетілись на тріски!..
Словами батьків захищена звідусіль!


У виярки ті блаженством спускаються ночі...
Одвічні пісні
                вколисують
                простір й мене...
Задумливий вир...
                Зірками засвічені очі...
І вітер колишній
                між
                пальців
                дерев
                реве!



30.07 2016 год


Рецензии