в сердци Краины жеврие исток

27.10.2018
20:18

напереддодні лихих часів,
дівні речі стаються в світі.
діти бачать своїх братів та сестер,
які в мирі іншому прибувають.



дощ краплями дриботить рядки,
піснею в сердці здіямаютья хвилі.
де ти лицарь, герой, воїн,пророк,
неньки моєї, співучої України?!

ми всупереч усім живимо,
ми долаємо днини скорбот.
в сердці Країни жевріє істок,
ВЕЛИЧИ РІДНОЇ БАТЬКІВЩИНИ!!!


Рецензии