Стихи на узбекским

Сиз менга Энг Якин одамсиз,
Ва шунинг учун хам Хотамсиз.
Ахир сиз-ку,мени дунёга,
Келтирган отамсиз.
Уйламанг,унутди болам деб,
Худога етмади нолам деб.
Мен сизни суяман онам деб,
Муниса онамсиз.
Хаёли югурик,мен Томон,
Аслида хаммадан мехрибон.
Сизни жуда яхши кураман,
Жонажон опамсиз.


Ота-отец.
Она-мама
Опа-сестра
Этот стишок про мои родственников.Про папу про маму и про сестру.Они от меня далеко,без них жизнь не легко.Скучаю


Рецензии