Укр. Я йшов додому

Я йшов додому по дорозі,
по степу та чагарниках,
я йшов один по лісосмузі
та все шукав коротший шлях.
Я зупинявся й придивлявся
чи ще далеко йти до хати,
та все частіше прислухався
що б в полі напрям не втрачати.
Так я додому добирався,
як зустрічався навесні,
тому, що в тебе закохався
та був щасливий у ті дні.
Я йшов на зустріч в час негоди,
у дощ, у вітер та мороз,
не мав я іншої нагоди
тебе зустріти в інший час.
Пройшли роки і все змінилось,
і ми з тобою розійшлись,
ти залишилась, де навсалась
і я також, не забаривсь.


Рецензии