Роман

За вікном весна буяє,
сонце світить до нас в клас,
а з під парти виглядає,
роман французький
на цей час.
Там історя Росії,
там - французи на землі,
там революція безсила,
тут Анжеліка,тут-герцоги, королі.
Незчувся я, як біля мене
тихо вчитель зупинився,
а мій роман Сержа Голона
в руках у нього опинивася.
Через вродливу Анжеліку
та французьких королів,
стояв в учительській, очима кліпав,
що Анжеліку, дочитати не зумів.


Рецензии