Краплi розлючено падають долi

Краплі розлючено падають долі
З парасолі.
Годі вже смутку, годі вже болю,
Час на волю!

Що вполонило, і що мене звільнить
За мить?
Сонцем розколотим в грудях щось квилить,
Болить.

Сльози розлючено юшаться стежками крови.
Слово,
Що надихало мене знову й знову,
Було випадковим…

22.10.18


Рецензии
Глибокий вірш! Яскраво і сильно написано...

Артур Грей Эсквайр   28.10.2018 01:23     Заявить о нарушении
Дякую! ))

NZ

Наталка Змиивна   28.10.2018 13:58   Заявить о нарушении