Менi дiсталось двi любовi...

Мені дісталось дві любові...
Не знаю, чим це пояснить.
Дісталось дві мені, та знову
питаюсь: чом любов болить?

І перша – та, що відбулася,
яку в печалі проводив?
І друга – що немов знайшлася,
щоб душу з нею відродив?

А ти не віриш, хмуриш брови –
що  ж та любов дає, мовляв...
Мені дісталось дві любові,
бо ти і жодну не впізнав...


Рецензии