disappearance...

Я — Хотел бы Вас — на пару Снов, чтобы Забыть — То, Что Я — еще Помню...

.............................. like so much did I miss,
.............................. you are looking like this,
.............................. here I brought you some more,
.............................. what you waiting for?

© Olga Karpilova  «disappearance...»


Рецензии