Про Любовь стихи на узбекским

Сен мени эртагим буласан,
Кузимни юмганда намоён.
Севишимни яхши биласан,
Сенсан менинг жоним,Жонажон.
Каерларда юрсам хам сени,
Уйлаб туну-кундуз,Маликам.
Хаёлимда кураман сени,
Хаёлимда турасан махкам.
Бу дунёда битта Сен танхо,
Яралгансан,мен учун дилбар.
Яшажакман хаёлингла то,
Тупрогиму мозорим Кадар.


Рецензии