Песнь соловья

Співають пісню солов’ї в гаю
В кущах калини що цвіте барвисто.
Співають про долю свою
І нам нагадують це ненавмисно.

Бо у всіх нас доля єдина
Так вже створена кожна людина.
І підказує спів солов’я,
Що єдина у всіх нас весна.

По весні все кругом розцвітає
В білий цвіт все вбирається мов наречена.
І земля в мить від сну оживає
І про це кожен з нас твердо знає.

Знаєм те, що потрібно людині
Призадуматись хоч на хвилину
Що потрібно все це шанувати,
Як навчала в дитинстві нас мати.


Рецензии