Стосунки-1

Як же не щастить з коханням -
У мої сімдесят вісім.
Не лунають з уст зізнання -
Й залицяльники все гірші.

Може, старість, амнезія,
Наче кануло у память,
Хто любив - бо в гречкосіїв
Що не день - нова кохана.

Одним була зарозумна -
Й не спроможна думать просто,
Іншим була - справжня дура,
Що не вистачить і злості.

Одні - просто залишали,
Інші прагнули змінити,
Як холов любовний шал -
Й треба було далі жити.

По-живому в ігри грались,
Інші прагнули віддачі,
Й де та сила в мене бралась -
На мільярд нових пробачень.

Чорні з білими терзали -
Навпіл ділячи, як труп,
На черговому вокзалі -
Ждав новий старий маршрут.

Може, знайдете на старість
Молодих собі ****єй,
І будете їм педалі
Натискати між грудей.

Бо моя машина гальма
Із старечим стерла глуздом,
Для коханнів віртуальних -
Мислю я занадто вузько.


Рецензии