Дитинства роки

Де червоні в полі маки, за моїм селом,
де безсмертники сріблясті, в полі за ставком,
там галявина у квітах, де росте шипшина,
розстелилася на лузі, ніби скатертина.
Я ходив на лузі вранці, де лежить роса,
там мене зустріло сонце й лугова краса,
там метелики літають, різних кольорів,
руді коники стрибають, чути спів птахів.
В моїй пам"яті лишилсь, це на довгий час
і ходив я в дике поле, влітку кожний раз,
а у сонячну погоду, коли тепле літо
прилітають дикі бджоли, сідають на квіти....


Рецензии