Укр. Р1дний край

Якщо мене хтось запитає
чому пишу про рідний край,
його я Раєм називаю
і степ, і річку, й водограй.
Там навкруги широкі ниви,
там річка й степ та дике поле,
там ми колись були щасливі,
була там початкова школа.
Якщо поглянеш навкруги -
навколо нас жива природа,
там нам з дитинства дорогі
дитячі мрії та свобода.
Там відчуваєш запах квітів,
та запах жита та пшениці,
немає кращого на світі
коли пшениця колоситься.
І сам я виріс в тій природі
і часто згадував свій край,
пишу про нього при нагоді,
про степ, про річку, водограй.


Рецензии