Укр. Мен1 дуже шкода

Мені дуже шкода,
що час так швидко пролетів,
що я забув про свою вроду
яку одну колись любив.
Що в повсякденному житті
я поступово забуваю,
про ті, відношення святі,
які так довго зберігають.
Пройшли роки, часи змінились
і в кожного життя своє,
одні часу не підкорились,
а інших тризма діцстає.
То ж я як можу зберігаю
у згадках зустрічі й прощання,
та тільки шкода, що втрачаю
твій образ у розчаруванні


Рецензии