Укр. Весна та л1то

На вулиці весна, цвіте в парку бузок,
схиляється гілками до алеї,
а в школі закінчився наш урок,
на кожного бузковий запах діє.
Ми классм всі, пішли в бузковий парк,
в якому довгі тягнуться алеї,
і нас весь час дурманить цей бузок
і кожний цьому запаху радіє.
У всіх бадьорий настрій від весни
лунають в ньому  жарти звідусіль,
ця зустріч після довгої зими
змішалась з цвірінчанням горобців.
Одні зривали квітів гілоочки,
та з них робили справжній натюрморт,
інші шукали п"яті пелюстки
та непомітно клали їх у рот.
До цього часу я ще не забув
білявки жарт з Веселого села,
яка у мене запитала, чи я знав
яка у травні, в Маркса дата відбулась.
Пройшли роки, і знову ми зустрілись,
немов була ця зустріч рокова,
зустрілись навесні, та закохались,
а я щей досі пам"ятаю, всі її слова.


Рецензии