Зранку

зранку світ залежить від ситуації
сам себе не спитаєш чому ще там спиш
підемо вгору разом з цвітом нації
перетворимось у поетичний гашиш
зранку світ залежить від ситуації
не хватає 8 гривень на проїзд
саме зараз на автобусній станції
когось вмовляє минулий оптиміст

зранку світ залежить від ситуації
випий кави, з'їж народну шаурму
усвідом на собі силу гравітації
зараз осінь, а ти прибираєш  тюрму.

зранку світ залежить від ситуації
відкрив очі, почув запах з парфумом
та дівка стала ще одною ілюстрацією
а він фотографом з хорошим зумом.


Рецензии