На долин1 туман

На долині туман
опадає на землю,
а на серці обман
вже давно не таємний.
Відведу твої чари,
та по полю піду,
може там ненароком
своє щастя знайду.
Ти забудеш мене
і тебе я забуду,
щастя нас обмине
його більше не буде.
Ні у тебе, ні в мене+
не залишиться ласки,
її більше не стане
і завершиться казка.


Рецензии