Укр. Пос1яв я мат1олу

Посіяв я матіолу,
а мій сусід, картоплю й буряки,
скзав, що вони пахнуть біля столу,
а з матіоли запах не такий.
Що з иатіоли користі замало,
від неї буде пусто в животі,
а ми цього від нього не чекали
його світогляд та слова - пусті.


Рецензии