Укр. Холодно у тещ1

Холодно у теші на "Ракетній Рощі",
в приймаках ходити ранньої весни,
вже й за комуналку вимагає гроші
у свсєї дочки, де жили вони.
Там не можна сісти, там не можна стати,
ну, а там не можна, з втоми прилягти,
того не чіпати, того не приймати
та не можна в хаті, щось сооє знайти.
Не так притулився, не так повернувся,
та чого додому пізно так прийшов,
та чого на маму, косо подивився,
хто тобі дорогу, зранку перейшов?
Якось ненароком теща запитала,
що то значить слово "вуличні жлоби"
за очі сусіди їх так називали,
що вони задаром не дадуть води


Рецензии