С праздником Автомобилиста

Есть праздники у всех, кто трудится.
Все - разные - есть медика и хлебороба
Учителя и продавца.
А в моем  доме празднуют сегодня
День Автомобилиста.
Его люблю и он в большом почете у  меня.

Водитель, как известно –на все руки мастер.
Он –главный на дороге человек.
Он должен быть всегда готов 
Принять мгновенное решение.
От этого зависит зачастую человека век.

Нелегкая работа, требует особого внимания.
Здесь важно все – и настроение и твердая рука.
И хорошо, если начальство это понимает,
Если  жена родная  с вечера поласковей была.

Ну, а сегодня я  тебе желаю
Успехов в жизни  и  в труде почет.
А также тем, кто  с тобой рядом неустанно
Службу нелегкую  на транспорте несет.
_________-
Са святам Аўтамабіліста

Ёсть святы розныя:
Настаўніка і хлебароба.
Ёсць медыка і гандляра.
А сёння ў нашай хаце свята
Аўтамабіліста
Яго святкую, ім ганаруся я.

Вадзіцель, як вядома, на ўсе рукі майстар,
Галоўны на дарозе чалавек.
Імгненнае павінен ён прымаць рашэнне,
Бо ад яго залежыць часам чалавека век.

Цяжкая праца, патрабуе шмат увагі.
Павінен быць спакойны стан і цвёрдая рука.
І добра, як начальнік гэта разумее,
І добра, калі жонка з вечару лагоднаю была.

Са святам, дружа, я цябе віншую.
Жадаю ў працы добрых поспехаў табе.
Таксама тым, хто сёння з табой разам
Службу пачэсную на транспарце нясе.


Рецензии