Чудеса рекламы

ЦУДЫ  РЭКЛАМЫ
      жарт
Кішыць жывеламі базар,
У дзядзькі у слоіку камар.
Рэкламуе:
-Вельмі здольны,
-Зможа кожную адолець!.
-Ды у ложку не пацее,
-Вось  вам бабы панацэя!
-Аддаю амаль я дарам,
-Пяцьдзесят усяго далярау.!
-Каб не быу тут пустазвонам,
-Візытоука з тэлефонам.!
-Мо спатрэбяцца парады,
-Вас пачуць у трубцы рады!.
Падышла адна кабета,
Уся у шарм вясны адзета.
Міні верх і міні ніз,
Не жанчына а сюрпрыз.
Уся цвіце, бы кветка ружа,
 У жаданні….. і без мужа.
Сто дае:
-Не трэба рэшты,
-Абы толькі мяне уцешыу.
Бы каштоуны нейкі дар,
Прэ яго праз увесь базар.
Дома душ, памада, гель,
Зграбнасць…..ну сама мадэль!
Легла у ложак і чакае,
Не звініць і не ікае.
Сеу на лытку, смокча кроу:,
-Ты ж завала, будзь здароу!!!.
 Лямантуе у трубку з жару:
-Есць прэтэнзіі к тавару!!!
Дзядзька ж той…..ну прастытут,
Пяць хвілін і ен ужо тут.
Кроу –крычыць- табе, ды толькі неба,
-Пазірай гультай як трэба!!!

Кішыць жывеламі базар,
У дзядзькі у слоіку камар.


Рецензии
Многие слова понятны и так же некоторые нет. Но интересно !

Елена Чухлебова   27.02.2022 23:17     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.