Укр. Без корист1

Хтось прочитає мою збірку
про тих, хто жив на цій землі,
хтось прочитає та згадає
про тих, хто жив у нас в селі.
Пишу все це, я без користі,
та не заради слави,
про тих, у кого намір чистий,
хто чесно робе справу.


Рецензии