Осiннiй туман

Сьогодні туман загадковий,
Білосніжний та дуже густий,
Неначе серпанок казковий
Покликав до себе: "Не стій.."

Заховав усе під ряднину,
Щоб здалося - нічого нема,
Весь світ в потойбіччя поринув,
Все накрила молочна пітьма.

Та справ нічиїх не порушив,
Промайнув крізь високий паркан,
Розчинився, слід не залИшив,
Цей осінній, ранковий туман.


Рецензии