в дкри ться серце - серце зряче нше теж...

*   *   *
              «Не затьмар серце обжирством
                й пияцтвом.»


відкриється серце –
серце зряче
інше теж
у простоту
чистота вогненно плаче
в більшу чистоту!


і де камінь душив
серце
зрушим з сну
у простоту
і каміння затрясеться
під ногами
там і тут!


серце
серце
       серце
у тобі лік чуд –
несеться...

21.10.2018, з причастям


Рецензии