Мовчиить

Вже не стогне Дніпро
і не ті в ньому хвилі,
лише стогне народ
по всій нашій  країні.
Не гне верби до долу,
як колись це було,
а все те, що було
від людей відійшло.
Давно півні всі відспівали,
ніхто ніде не гомонить,
їх вже давно в селі немає,
лише в розвллях сич кричить.
А старий ясень при дорозі
весь час, як і тоді скрипить,
а наш народ жити не в змозі
та все мовчить, мовчить, мовчить.


Рецензии