М а н и

Скажіть мені, хто може знає,
чому мене мій сон долає,
Що я живу в своїй Вкраїні
ніким не здоланій, а вільній.
Що нові люди в новім складі,
вже у новій Верховній Раді,
Що зникли щенки, зникли мани,
які мов айзберг з океану,
Та не несуть більше загрози
при потеплінні без морозу,
верховні члени, вкоротились,
які у Раді не вмішались,
наполовину стали менші
і люди в раді зовсім інші.
Лікарні вже не закривають,
дороги не перекривають,
що для людей доступні ліки,
що довгий час живуть каліки,
що вже живуть, не виживають
і ніби всі достаток мають.
Не копошаться в смітниках,
та зникли сльози на очах,
та ще багато мені снилось,
лише в цій збірці не вмістилось


Рецензии