An alley, a paved road...

An alley, a paved road,
A fringe of gold look glorious .
Fallen in love with the autumn,
I'm strolling without purpose.

No thoughts about my destiny,
I'm happy just being here.
As long as I hope for the best,
I know the winds will carry me.

Ирина Новичкова

Аллея, дорога мощенная,
Кругом золотая кайма.
И я, в эту осень влюбленная,
Иду, но не знаю куда.

Стараюсь не мыслить о будущем,
Все любо мне здесь наяву.
Я знаю, что все еще сбудется,
Я верю, а значит, живу.


Рецензии