Укр. 1с, та, та

У клубі в нвас, веселощі та жарти
на вході грає музика свята,
мій друг Микола на своєму " альті "
грає лише три ноти " іс, та та ".
Скоро кіно прокруте Петя Лихман,
а згодом - танці біля клубу на кругу,
молодь закрутиться у ньому ніби в вихрі,
а хтось зустріне зорьку на лугу.
Фільм на афіші "Ева хочет спать ",
яке місцеві будуть всі читати,
а хтось на букві "П" щось буде малювать
і буде те, чого не можна вже й казати.
Ось так проходять з жартами всі дні,
одні танцюють, інші вибивають,
а там, де танці - ми вже не одні
і в цьому задоволення всі мають


Рецензии