***

Дивуєшся, бо взагалі-то,
Життя на світі – дивина:
Де й встигло, пролетіло літо,
Аж ось і осінь промина!

От і дивися, як у воду,
Оцю ось мить одну іще,
Крізь скельця – біль і насолоду,
Як все божествено тече.

Нам не збагнуть того ніколи,
Але одне собі затям:
Як жорна і гончарське коло –
Все ходить слідом за життям.

24.10.18


Рецензии