Не си отивай

НЕ СИ ОТИВАЙ
Автор: Росен Русев            
               
Не си отивай
Обичам да заспиваш
във вечерите на ръката ми.
По рамото си
косите разпилени
да милувам,
да усещам тихото ти дишане
и полъха нежен на устните.
Обичам пръст по устните ти
да прокарам,
когато дълбоко си заспала,
да усетя как те се свиват
като за целувка,
а после как
в усмивка се разливат.
Такава те обичам... цялата,
притихнало– заспала
във сърцето ми...
Не си отивай...
Сънят ми с теб е
останалата...
мъничката радост...


Рецензии