Укр. Що залишилось?

Ніжність затоптано,
сором відібрано,
гордість осміяно
що ж залишилось?
Радість затьмарено,
щастя загублено,
віру знешкоджено,
що ж тут змінилось7
Все це з роками
пройшов разом з вами,
а що ми змінили
   ми не зрозуміли.
А що відійшло у минуле
деякі люди, давно те забули,
а ті, що все це, як і я пам"ятають
колись при нагоді, все це вам згадають.


Рецензии