Всэ кончайиця колысь

Использован кубанский суржик

Всэ кончайиця колысь,
Сщате и страданя...
Дэ ти пирья з тополын?
Ти свичкы -свиданя?
Оплывалы йя и ты,
Биля билой хаты...
Получаюця из птыць,
Як ,ползучи гады?
Ворковалы голубы...
Чорни блэщуть смужкы...
Ты мэнэ,нэ так любыв,
Як тэбэ йя,дружка!


Рецензии