Холодн1 ноч1

Холодні дні, холодні ночі
до нас прийшли в осінній час,
а я згадав дівочі очі
та випускний останній клас.
Ми всі зібралися на свято,
останню зустріч в нашій школі,
всі наші хлопці та дівчата
були щасливі та веселі.
Пісні співали, жартували
немов зустрілись в перший раз,
всім класом сонце зустрічали
у полі у ранковий час.
Пройшли роки, забули школу
та розійшлися , хто куди,
а я все згадую те поле
де розійшлися назавжди.


Рецензии