Приди ко мне, ведь есть причина. Иван Коваленко

"Прийди до мене – є причина..."

С.Хрикіну

Прийди до мене – є причина,
Така нагальна, що аж край.
І ти, мабуть, одна людина,
Яка потрібна, так і знай!

Я пригощать тебе не буду –
Нащо напої і столи?
І мудрого не буде люду,
Щоб ми розмову завели.

Не буде книг, пісень і віршів,
Що в них поринув ти до дна,
Та буде щось, мабуть, не гірше,
Що і тебе не обмина.

Прийди ж негайно! Є причина.
Так не буває будь-коли,
Вона незвична і єдина:
У мене мальви розцвіли!
--------------------------------
“Приди ко мне, ведь есть причина...” И.Е.Коваленко

Святославу Ефимовичу Хрыкину

Приди ко мне, ведь есть причина:
Так неотолжна – просто край.
Здесь нужен только ты, едино,
Лишь ты здесь нужен, так и знай!

Я угощать тебя не буду -
К чему накрытые столы?
И мудрого не будет люду -
Нам разговоры все малы.

Не будет книг, стихов и песен,
Чтоб ты в них с головой нырнул,
Но обещаю: будешь весел,
И я тебя не обману.

Приди же срочно! Есть причина.
Она касается земли,
Так необычна и едина:
У нас тут мальвы расцвели!

(24.10.2018)


Рецензии