Заполонила

Ти заполонила все моє життя
своїми чарами та ніжністю своєю,
та тільки від цих чар, я маю відчуття
далекого минулого весною.
Кохав тебе я серцем та душею,
про тебе думав весь корткий час,
твоє імя завжди носив з собою,
в своїх листах про це писав не раз.
Щось мене бентежило в коханні,
та була тривога неа душі,
мав лише одне розчарування,
що останнього листа тобі пишу.
Лист твій залишився на підлозі,
що перевернув моє життя,
лише на очах, сухі лишились сльози
за отримані, душевні відчуття.


Рецензии