Ск1льки ходив

Скільки раз я ходив
рано вранці до школи,
там тебе я зустрів
покохав як ніколи.
Я дивився на тебе
не відводячи очі
думав, щастя прийде
та не думав, що втрачу.
І заради я тебе
все  віддав би, що маю,
та сказав би тобі
як тебе я кохаю.
Тільки ти не звертала
на мене уваги,
бо у інших була
на той час перевага.
Втратив те, що не мав
у юнацькі сімнадцятть,
та весь час шкодував
за ту втрату, юнацьку.


Рецензии