Отчадыла душна ничь...

Использован кубанский суржик.

Отчадыла душна ничь.
Дэсь,пыкуча,дилась...
Нэ хвата тэбэ мини
Всэхвалэнный мылый.
Жмэ рубэць на сэрци,шов-
Був,ныма лэлэкы...
Можэ,ты шукать пишов
Свит ,куды далэко?
Тонкый рвэця голосок
Мий,стуна як начэ...
Можэ ты знайшов писок
Звездный дэ...
И плачишь?
Мо зари пиймав огонь,
Опалыв рученькы?
И ны знайиш ты того,
Йяк страдайе нэнька.
Мо,знайшовшы огонек
Старого кострыща,
Истливайиш,як пынек,
Грийися,як ныщий?
Сумно ластивки одни,
Горисно,та парко...
Отчадыла нова ничь,
Як твойя цыгарка...
Ябы знав ты йякый свит
У мойей грудыни,
Нэ лылось бы рик крови
Краснойи,нэвынни.


Рецензии