Братам та сестрам

Сирена виє, та гучномовець,
Кричіть, ціла колона мчить,
Везуть бензин, стій , пішоходе,
Його війна щоденно їсть.

І роздуми такі важкі,
Все головного болю додають,
Який же світ крихкий,
Людей, братів щоденно б»ють.

Вантаж 200 на Вкраїну,
Батькам та матерям везуть,
Сльози ллються із очей дружини,
А діти сиротинцями стають.

Таке страхіття і на тому боці,
Але розказують інакше,
Брехлива влада з потойбіччя,
Понурив очі, бреше краще.

Люди, браття, сестри схаменіться,
Ніхто, ніколи Вас не почує,
Якщо не знайдете порозуміння,
Війна по світу далі покочує.

А владі що, їй треба гроші,
Вони мільярдами собі гребуть,
Додатки ця війна дає хороші,
Їм ваших сліз і плачу не почуть.

             04.09.2018
            м.Запоріжжя


Рецензии