Не дiвчiна а пiсня 8

Єдина дівчина живе у серці моєму з коханням
зустріти подібную людину випадково дуже рідко
і зі своєю красою вона як з веснянним диханням
до неї почуття палки ростуть як духмяна квітка...
Єдина дівчина живе у серці моєму з натхненням
в житті моєї з'явилася з повітря як незвідки
в цю мить чарівним чином ожили мрії нездійсненні
я зрозумів що прям переді мною не дівчина а квітка...
Єдина дівчина живе у серці моєму з бажанням
її зелені очі як в рай взаємні і правдиві вікна
і до сих пір дивлюся я на неї з ніжним спогляданням
і хочу поцілунками тебе поливати моя ти квітка...


Рецензии