Укр. Гуляйте хлопц1

Гуляйте хлопці, веселіться,
наливайтев келихи вина,
хай в житті вам щастя посміхнеться
та в очах завжди буде весна.
Хай завжди цвіте в садочку вишня,
хай с макують ягодами діти,
хай в коханні буде третій лишній,
а ми з вами будемо радіти.
Кожний рік святкуємо обжнивки,
кожний рік готуємо вино,
кожний рік листаємо сторінки
поки ми, на світі живемо.
Поки молоді - життю радійте,
якщо сонце світить й зігріває,
молоде вино на свято пийте
хай в садочку, соловей співає.


Рецензии